Jubileumboek.nl - Vertellen

Jubileumboek.nl maakt jubileumboeken en digitale producties waarin trots, bedrijfsgeschiedenis en bedrijfscultuur beleving en betekenis krijgen

Vernieuwer van de bedrijfsgeschiedenis

Jubileumboek.nl is in meer dan dertig jaar uitgegroeid tot hét kwaliteitsmerk voor jubileumuitgaven. Onze jubileumboeken, films en online producties zijn daardoor verhalend, boeiend en persoonlijk. Wij staan garant voor producties die de kern van uw identiteit blootleggen en laten stralen.

Een droom in Post-it velletjes

Vijf gele Post-it velletjes, meer was er niet nodig om de waarde van een eensluidend bedrijfsverhaal te onderstrepen. De directieleden van het bedrijf waar we aan tafel zaten, vroegen ons om in vijf woorden te beschrijven waar het bedrijf voor stond. De vijf Post-it velletjes werden vervolgens naast elkaar op de muur geplakt. Vier velletjes stonden voor de successstories en waarden. Eén velletje was gereserveerd voor de kern van elk bedrijfsverhaal – wat drijft ons? Uit onderzoek blijkt dat elke succesvolle ondernemer of onderneming zich communicatief onderscheidt met een helder Waarom – Hoe – Wat. Binnen deze Golden Cirkel speelt het Waarom de belangrijkste rol. Die functioneert als een mooie spiegel voor het verleden en een inspirerend baken voor heden en toekomst van de organisatie.

Start a fire

Iedere organisatie heeft een verhaal. Niet alleen over waarden, identiteit, merk en leiderschap, maar ook over dromen en vergezichten. Of uw dromen al zijn uitgekomen of nog in de toekomst liggen, erover vertellen geeft energie en inspireert. Verhalen kunnen heel persoonlijk zijn of over uw organisatie gaan, reflectief, sturend of toekomstgericht. Wij geloven in de kracht van het verhaal achter mensen, merk en organisatie. Een goed verhaal is als een vuur, het verspreidt zich snel, verwarmt mensen, brengt ze samen en sleept ze mee. Datzelfde vuur brandt in de mensen bij Jubileumboek.nl: wetenschappelijke researchers en interviewers, storytellers, creatieve schrijvers, designers en vernieuwende concept- en merkdenkers. Samen vormen we een hecht team dat elkaar beter maakt. Zo hebben we ons mogen verbinden aan prachtige namen uit het Nederlandse bedrijfsleven, waaronder Heineken, Randstad, Nederlandse Spoorwegen, Eneco, Ministerie van Justitie en nog veel meer. Bel of neem contact met ons op en ontdek welk vuur we voor u kunnen laten ontbranden.

Professioneel

Bedrijfsgeschiedenis en verhalen maken is ons vak en wij nemen dat vak bijzonder serieus. U krijgt te maken met ervaren, hoogopgeleide mensen die thuis zijn in het bedrijfsleven. Mensen met verstand van zaken die de juiste vragen weten te stellen. Zij kunnen een grondige bedrijfsanalyse maken en weten vervolgens alle informatie terug te brengen tot heldere, begrijpelijke taal en beeldtaal. Zo ontstaat een compleet verhaal dat letterlijk en figuurlijk tot de verbeelding spreekt. Wij onderscheiden ons door passie in het werk, communicatief vermogen en een persoonlijke stijl. We vinden elkaar in het verlangen om voor onze klanten de meest begeesterende en overtuigende verhalen te vinden, te vertellen en vast te leggen. Wij werken voor klanten die waarde hechten aan bijzondere kwaliteit. Of u nu 10, 25 of 100 jaar bestaat, een jubileum is een mijlpaal om bij terug en vooruit te kijken. Een uitgelezen kans om het verhaal van uw organisatie tot collector’s item te maken. Boek, film, online: uw bedrijfsgeschiedenis is in vele fascinerende vormen te vangen. Maar welke vorm u ook kiest, wij zorgen ervoor dat uw jubileumuitgave de kroon op uw werk wordt.

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.