Bestaat je bedrijf 100 jaar? Tijd voor een jubileumboek!

Wij vertellen het verhaal van de afgelopen 100 jaar. En zorgen voor een eindresultaat waar je trots op kunt zijn en mee voor de dag kunt komen!

Bestaat je bedrijf (bijna) 100 jaar? Dat is een hele eeuw en dus tijd voor een mooi feest! Dat kun je uiteraard vieren met een receptie of een groots etentje, maar het is fijn als je ook een blijvend aandenken hebt waarbij de mooie heritage van je bedrijf of organisatie in is verwerkt.  Daarvoor is een jubileumboek een prachtig – en sympathiek – medium. Zo kun je altijd met een mooi gevoel terugkijken op je 100-jarige bestaan. Vele grote namen en A-merken hebben ons al het vertrouwen gegeven een jubileumboek voor hen te ontwikkelen. Dat zie je op ons jubileumboeken portfolio.

Een eeuw geschiedenis: een prachtige mijlpaal

Honderd jaar is een geweldig mijlpaal, en dat kun je niet ongemerkt voorbij laten gaan. Voor het organiseren van een jubileum kun je vast wat inspiratie gebruiken. Daarom delen wij graag wat ideeën om het 100-jarig bestaan van jouw bedrijf te vieren. Zo kun je ervoor kiezen om een jubileumfeest te organiseren voor uw personeel, klanten en/of andere relaties. Een bijzondere herinnering creëren? Wat dacht je van een jubileumreis? Een onvergetelijke ervaring voor jou en je personeel. Deze festiviteiten zijn natuurlijk geweldig, maar wel maar éénmalig. Wij vinden dat een jubileum iets is waar je altijd op terug moet kunnen kijken. En dat kan met een jubileumboek.

Een aandenken om nooit te vergeten

Het 100-jarig jubileum van jouw bedrijf is het moment om iets bijzonders te doen, eens goed voor de dag te komen. Zoals uitpakken met een mooi jubileumboek. Door de jaren heen is er ook in het bedrijf ongetwijfeld een prachtig verhaal ontstaan, waar je trots op mag zijn. En verhalen waar je trots op bent, die deelt je natuurlijk het liefst met iedereen. Wij kunnen voor jou een prachtig, oogstrelend en uniek jubileumboek realiseren. Gevuld met krachtige beelden en aanstekelijke content om het 100-jarig bestaan van jouw bedrijf uit te lichten. Dat is toch het beste visitekaartje dat je je voor kunt stellen?

Bestaat jouw bedrijf geen 100 jaar?

Maar vier je een 20-jarig, 10-jarig of 5-jarig jubileum? Elk jubileum is een bijzondere mijlpaal die het verdient om gevierd te worden. Of je nu 5 jaar aan successen wilt vastleggen, 10 jaar aan groei en ontwikkeling, of 20 jaar aan ervaring en prestaties, een jubileumboek is de perfecte manier om deze waardevolle momenten te bewaren. Laat je inspireren door onze uitgebreide mogelijkheden voor elk soort bedrijfsjubileum op 5-jarig bedrijfslustrum, 10-jarig bestaan, en 20-jarig bestaan. Bij Jubileumboek.nl zorgen wij ervoor dat elk jubileum onvergetelijk wordt!

randstad jubileumboek

Hard- of softcover, dik of dun: we maken jubileumboeken in alle soorten en maten

Een jubileumboek maken is een specialisme. Elk boek dat wij maken is uniek, afgestemd op je doelgroep, boodschap en budget. Wij hebben alle disciplines in huis om een heerlijk bladerbare eyecatcher met een goed verhaal te maken. Want net als jij houden wij ook van mooi werk!

Jubileummagazine OVS.

Leuk alternatief voor een boek: een jubileummagazine

Je bedrijfsjubileum vieren kan natuurlijk met een mooi hardcover jubileumboek. Maar als je wat minder tijd of een minder groot budget hebt is een jubileummagazine ook een prachtig medium. Een smaakvolle glossy met mooie interviews, portretten en een visuele tijdlijn valt vast bij je medewerkers of relaties in de smaak! We sturen je graag vrijblijvend wat voorbeelden op.

ALBERT HEIJN SINT BOEKJE.

Sales promotion: een boek als cadeautje voor je klanten

We zijn allemaal gek op cadeautjes. En wat is nu een leuker cadeau dan een boekje waarmee je je klanten op een sympathieke manier kunt trakteren! Of het nu een kookboekje is, een boekje met leuke ansichtkaarten of een boekje met wandelroutes op maat: wij realiseren een creatieve publicatie die helemaal tailor madevoor je bedrijf of merk is gemaakt!