Een boek als cadeautje voor je klanten

Jubileumboek.nl maakt niet alleen jubileumboeken, maar ook boeken (of boekjes) die je kunt inzetten voor een verkoop-, promotie- of spaaractie!

Laten we eerlijk zijn, we zijn nog steeds dat kind. We zijn allemaal gek op cadeautjes. We zijn er zelfs voor bereid om van ons favoriete merk af te stappen. Jubileumboek.nl maakt ook boeken (of boekjes) die je in kunt zetten als een duurzaam, sympathiek premium voor bijvoorbeeld een spaaractie. Denk maar eens aan een kookboekje op maat of een pocket met korte verhalen van bekende auteurs.  Een bijzonder inhoudelijk cadeautje dat in de smaak valt en waarin jij je verhaal helemaal kwijt kunt.

Sales promotion met een hoge feel good factor

Iedere organisatie of bedrijf heeft iets bijzonders te vertellen. Of dat nu bij het 50 of 100 jarig bestaan is of bij de introductie van een nieuw product of dienst. De Nederlandse consument geeft meer uit aan boeken dan aan alle pennen, aanstekers notitieblokken en paraplu’s bij elkaar. Als u dan bedenkt dat een boek voor een vergelijkbare prijs te maken is, kunt u uw klanten beter iets geven wat ze zelf ook liever zouden kopen… Toch? Want ondanks de toegenomen concurrentie van televisie en internet worden er meer boeken gekocht dan ooit.