Pronken met je boek!

Wij vertellen je verhaal. En zorgen voor een eindresultaat waar je trots op kunt zijn en mee voor de dag kunt komen!

De ankers van je bedrijfsidentiteit liggen in het verleden en heden. Succesvolle bedrijven zijn bedrijven met een authentiek verhaal. Een verhaal dat geloofwaardig is en tegelijk zo inspirerend, aansprekend en herkenbaar dat mensen zich er graag mee identificeren. Dat authentieke verhaal zoeken we bij Jubileumboek.nl, want juist dat  ‘echte’ bedrijfsverhaal brengt mensen tot elkaar en verbindt. Het inspireert en overstijgt de feiten. Het raakt het verleden, verheldert het heden en schetst ook de weg naar de toekomst.

Een sterke corporate story verbindt mensen binnen en buiten de organisatie. Het verhaal is zichtbaar, voelbaar en tastbaar. Het verhaal leeft en geeft medewerkers een thuisgevoel: je medewerkers worden één met de organisatie. Zij worden ‘ambassadeurs’ en zorgen ervoor dat dat unieke verhaal steeds opnieuw verteld wordt.

Zo’n prachtig authentiek verhaal verdient een mooi medium om uitgedragen te worden. Soms kan dat een prachtig ‘koffietafelboek’ zijn, maar soms is het een beter idee om te kiezen voor een kleinere softcover uitvoering, of een magazine. In feite is alles mogelijk, en door onze jarenlange expertis als uitgever kunnen wij daarin een professioneel advies geven. Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking!

randstad jubileumboek

Hard- of softcover, dik of dun: we maken jubileumboeken in alle soorten en maten

Een jubileumboek maken is een specialisme. Elk boek dat wij maken is uniek, afgestemd op je doelgroep, boodschap en budget. Wij hebben alle disciplines in huis om een heerlijk bladerbare eyecatcher met een goed verhaal te maken. Want net als jij houden wij ook van mooi werk!

Jubileummagazine OVS.

Leuk alternatief voor een boek: een jubileummagazine

Je bedrijfsjubileum vieren kan natuurlijk met een mooi hardcover jubileumboek. Maar als je wat minder tijd of een minder groot budget hebt is een jubileummagazine ook een prachtig medium. Een smaakvolle glossy met mooie interviews, portretten en een visuele tijdlijn valt vast bij je medewerkers of relaties in de smaak! We sturen je graag vrijblijvend wat voorbeelden op.

ALBERT HEIJN SINT BOEKJE.

Sales promotion: een boek als cadeautje voor je klanten

We zijn allemaal gek op cadeautjes. En wat is nu een leuker cadeau dan een boekje waarmee je je klanten op een sympathieke manier kunt trakteren! Of het nu een kookboekje is, een boekje met leuke ansichtkaarten of een boekje met wandelroutes op maat: wij realiseren een creatieve publicatie die helemaal tailor madevoor je bedrijf of merk is gemaakt!