Jubileumproducten

Storytelling People maakt jubileumboeken en digitale producties waarin trots, bedrijfsgeschiedenis en bedrijfscultuur beleving en betekenis krijgen

In het verleden en heden liggen de ankers van de identiteit van de organisatie. Succesvolle bedrijven zijn bedrijven met een authentiek verhaal. Een verhaal dat geloofwaardig is en tegelijk zo inspirerend, aansprekend en herkenbaar dat mensen zich er graag mee identificeren. De juiste bedrijfsgeschiedenis brengt mensen tot elkaar en verbindt. Het laat mensen anders naar dingen kijken. Dit verhaal inspireert en overstijgt de feiten. Het raakt het verleden, verheldert het heden en schets ook een weg naar de toekomst. Uw bedrijfsgeschiedenis verbindt mensen binnen en buiten de organisatie. Het verhaal is zichtbaar, voelbaar en tastbaar in de organisatie. Het verhaal leeft en geeft medewerkers een thuisgevoel: medewerkers worden één met de organisatie. Zij worden ‘ambassadeurs’ en zorgen ervoor dat uw verhaal steeds opnieuw verteld wordt. Uw toekomst wordt gevormd door levendige en echte verhalen en ervaringen van mensen.

Jubileumboek

Een jubileumboek maken is een specialisme. Elk boek dat wij maken is uniek, afgestemd op uw doelgroep, boodschap en budget. Wij hebben alle vakdisciplines om jubileumboeken te maken in huis.

Jubileumfilm

Uw bedrijfsgeschiedenis in bewegend beeld brengt uw verhaal op impactvolle wijze tot leven. Heden, verleden en toekomst van uw organisatie worden op een dynamische manier met elkaar verbonden.

Jubileum online

Online opent ongekende mogelijkheden om uw bedrijfsgeschiedenis actueel, persoonlijk en interactief te maken. Uw bedrijfsverhaal wordt een bron van persoonlijke verhalen voor social media.

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.