Het alternatief voor een boek: een jubileummagazine

Een op maat gemaakt, mooi gedrukt jubileummagazine: een prachtig inhoudelijk cadeautje voor je medewerkers en relaties!

Iets minder tijd of minder budget? Een ‘jubileumglossy’ is ook een mooi medium om je jubileum uit te dragen. Kijk terug naar de oprichting van je bedrijf: hoe begon het allemaal? Laat het eerste pionieren zien met prachtige oude foto’s (die we vaak helemaal weer optimaliseren) en breng de tweede en latere generaties in beeld, met korte portretten. Zo geef je een prachtig kijkje in de keuken van je bedrijf en zet je je bedrijf weer helemaal op de kaart. Want je bent trots op je bedrijf, op je producten of diensten en op je team. Zo krijgen ze het podium dat ze verdienen.

Ons geheim: wij luisteren eerst en gaan pas dan aan de slag. Pas als je 100% tevreden bent over ons concept gaan we van start. We beginnen meestal met research en een complete inventarisatie van alle archiefmateriaal en verdere bestaande content. We maken een grafisch stramien en leggen dat aan je voor, waarbij we net zolang doorgaan totdat je helemaal tevreden bent. Vervolgens gaan we door naar de ‘tekstfase’ waarin we mensen interviewen en verder portretteren. Daarna volgt de opmaak van het magazine, de correctie-fase (we werken met de allerbeste corrector van Nederland), de prepress fase (alle beelden worden geoptimaliseerd)  en uiteindelijk hebben we een drukklaar bestand dat de pers op kan. Het resultaat: een tastbaar tijdschrift, van duurzaam fsc papier, mooi afgewerkt (wat dacht je van goudfolie of een mooie spot-UV op de cover) waar je medewerkers of relaties even de tijd voor nemen. Dat werkt toch veel sympathieker dan de zoveelste nieuwsbrief via de mail?

Overigens hoeft een jubileum niet per se de aanleiding te zijn voor een jubileummagazine. Wat dacht je van een ‘kerstspecial’ die helemaal in het teken staat van jouw bedrijf of organisatie? Een heel inhoudelijk idee en een perfecte aanvulling op de eindejaarscadeautjes!