Jubileum in zicht? Tijd voor een mooi jaarboek!

Wij vertellen het verhaal van je bedrijf. En zorgen voor een eindresultaat waar je trots op kunt zijn en mee voor de dag kunt komen!

Bestaat je bedrijf 5, 10, 25, 50, 100 jaar of meer? Dan wordt het tijd voor een mooi feest! Dat kun je uiteraard vieren met een mooie receptie of een dagje naar de Efteling, maar het is fijn als je ook een blijvend aandenken hebt waarbij de mooie heritage van je bedrijf of organisatie in is verwerkt.  Daarvoor is een jubileumboek een prachtig – en sympathiek – medium. Zo kun je altijd met een mooi gevoel terugkijken op je jubileumjaar. Vele grote namen en A-merken hebben ons al het vertrouwen gegeven een jubileumboek voor hen te ontwikkelen. Dat zie je op ons jubileumboeken portfolio.

Een mooi jubileumboek is een aandenken dat altijd wordt bewaard!

Je bedrijfsjubileum of -lustrum is een uitgelezen moment om iets bijzonders te doen, eens goed voor de dag te komen. Zoals uitpakken met een mooi jaarboek. Door de jaren heen is er ook in het bedrijf ongetwijfeld een prachtig verhaal ontstaan, waar je trots op mag zijn. En verhalen waar je trots op bent, die deelt je natuurlijk het liefst met iedereen. Wij kunnen voor jou een prachtig, oogstrelend en uniek jubileumboek realiseren. Gevuld met krachtige beelden en aanstekelijke content om de ‘verjaardag’ van je bedrijf goed en blijvend te vieren. En mooi visitekaartje met inhoud dat je je nog jarenlang kunt gebruiken om aan relaties en medewerkers uit te delen.

randstad jubileumboek

Hard- of softcover, dik of dun: we maken jubileumboeken in alle soorten en maten

Een jubileumboek maken is een specialisme. Elk boek dat wij maken is uniek, afgestemd op je doelgroep, boodschap en budget. Wij hebben alle disciplines in huis om een heerlijk bladerbare eyecatcher met een goed verhaal te maken. Want net als jij houden wij ook van mooi werk!

Jubileummagazine OVS.

Leuk alternatief voor een boek: een jubileummagazine

Je bedrijfsjubileum vieren kan natuurlijk met een mooi hardcover jubileumboek. Maar als je wat minder tijd of een minder groot budget hebt is een jubileummagazine ook een prachtig medium. Een smaakvolle glossy met mooie interviews, portretten en een visuele tijdlijn valt vast bij je medewerkers of relaties in de smaak! We sturen je graag vrijblijvend wat voorbeelden op.

ALBERT HEIJN SINT BOEKJE.

Sales promotion: een boek als cadeautje voor je klanten

We zijn allemaal gek op cadeautjes. En wat is nu een leuker cadeau dan een boekje waarmee je je klanten op een sympathieke manier kunt trakteren! Of het nu een kookboekje is, een boekje met leuke ansichtkaarten of een boekje met wandelroutes op maat: wij realiseren een creatieve publicatie die helemaal tailor madevoor je bedrijf of merk is gemaakt!