Jubileumfilm

Jubileumboek.nl maakt jubileumboeken en digitale producties waarin trots, bedrijfsgeschiedenis en bedrijfscultuur beleving en betekenis krijgen

Wij maken al vele jaren jubileumboeken en jubileumfilms. Ons vakmanschap in stilstaand en bewegend beeld vormen filmisch een onweerstaanbare combinatie.

Jubileumfilm biedt onbegrensde mogelijkheden; uw bedrijfsgeschiedenis kan worden vervat in één langere bedrijfsfilm of in een verzameling korte online films waarin telkens een onderdeel van uw verhaal belicht wordt. De geschiedenis kan worden verweven met kleurrijke animaties, sprekende re-enactments, infographics en eigentijdse bedrijfsreportages. Stijlvol gefilmde interviews geven verhalen de juiste persoonlijkheid.

Ons geheim: wij luisteren eerst en gaan pas dan aan de slag. Pas als u 100% tevreden bent over ons concept van een filmproject gaat ons researchteam op zoek naar aansprekende sleutelfiguren, memorabele verhalen en bijzondere archieffilms. Na goedkeuring van het filmscript gaat onze ervaren filmcrew aan de slag met het verfilmen van uw verhaal. Ons filmteam zorgt voor een moderne verbeelding van uw geschiedenis voor een breed publiek van klanten, medewerkers en andere stakeholders. Op dvd, tv of online; op de corporate website, YouTube en Facebook.

De gegevens zijn verzonden en zullen worden verwerkt.